Lingelaar film nu ook op de website

Heb je de 'Lingelaar' film al gezien op school en wil je de film ook thuis laten zien aan familie, vrienden en kennissen, dan kan je de film nu ook bekijken op onze website.

Om de film te bekijken, klik dan op deze link:
Lingelaar film

Deze film is ca. 9 MB groot, dus het kan even duren voordat 'ie binnen is.

Je kan deze film ook op je PC bewaren door met de rechter muisknop op de link te klikken en te kiezen voor: Doel opslaan als ...
 ===== Overig nieuws ===== Overig nieuws ===== Overig nieuws =====


 

De Cito score van de Lingelaar al 5 jaar boven gemiddeld
 
Al voor de vijfde maal op rij heeft groep 8 van de Lingelaar een Cito eindscore gehaald die ruim boven het landelijk gemiddelde ligt.

Op de Lingelaar doen alle leerlingen in groep 8 mee met de Cito eindtoets (*). Bij ons tellen dus de scores van alle leerlingen mee bij het berekenen van de gemiddelde Cito score.

Wij vinden dit een geweldige prestatie van alle leerlingen die in de loop van de afgelopen jaren in groep 8 de Cito toets hebben gemaakt.

Geweldig groep 8 ers !!!!

Wij als leerkrachten zien dit als bevestiging van onze voortdurende inspanning om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren door onder andere:

  • veel aandacht voor het reken- en taalonderwijs
  • extra aandacht voor leerlingen die naar groep 3 gaan (de dubbelklas)
  • de inzet van onze Remedial Teachers voor leerlingen die af en toe extra individuele aandacht nodig hebben
  • onze extra aandacht voor het leesonderwijs.

Wij zullen onze uiterste best doen om ook in de komende jaren dit hoge niveau vast te houden.


(*) Het is bij veel scholen gebruikelijk om leerlingen die naar verwachting een lage eindscore gaan halen, geen Cito eindtoets af te laten nemen om daarmee een hogere gemiddelde score te halen. De Lingelaar vindt dat alle leerlingen het recht hebben om de Cito eindtoets te maken.