Onderwijskwaliteit
 

De 'Lingelaar' vindt het heel belangrijk dat de kinderen goede basisvaardigheden krijgen in lezen, taal, schrijven en rekenen. Via individuele aandacht en remedial teaching brengen wij deze basisvaardigheden op het hoogst mogelijke niveau dat het individuele kind aan kan. Onze onderwijskwaliteit wordt regelmatig beoordeeld door de Onderwijsinspectie. De rapportages zijn te vinden op deze website.

De inspecteur primair onderwijs heeft begin september 2018 een meerdaags bezoek gebracht aan de Lingelaar en geeft in haar rapport een positieve beoordeling. Het rapport is na te lezen op de site van de onderwijsinspectie (klik hier)
.


Score Centrale eindtoets

Ieder jaar wordt door alle leerlingen van groep 8 de Centrale Eindtoets van Cito gemaakt. De scores van deze toetsen ligt altijd tussen de 500 en 550 punten. De laatste jaren hebben wij diverse verbetertrajecten ingezet om de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen. Dit heeft tot een duidelijk resultaat geleid, wat tot uitdrukking komt als de Centrale Eindtoets scores van de Lingelaar vergeleken worden met de landelijk gemiddelde Centrale Eindtoets scores:

Vorige pagina                                          Volgende pagina