Aanmelden nieuwe leerling

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze school!

Wordt uw kind bijna 4 jaar?
Leerlingen zijn vanaf hun 4e verjaardag naar school. Ouders/verzorgers die hun kind willen aanmelden, kunnen op elk moment in het schooljaar een afspraak maken. Wij ontvangen u graag voor een gesprek en rondleiding op de school, waar u alle gewenste informatie krijgt. Bel voor een afspraak 0345-681732 of mail naar
info.llr@cpob.nl

Wenochtenden/intakegesprek
Nog voordat uw kind vier jaar wordt mag het 5 dagdelen komen kijken op school ('wenochtenden'). Dit gaat in overleg met u als ouder/verzorger en de leerkracht van groep 1/2. Ongeveer zes weken na de vierde verjaardag van de kleuter volgt een intakegesprek. U wordt gevraagd een intakeformulier in te vullen waarna dit formulier met de leerkracht besproken wordt. Op deze manier hopen wij informatie te krijgen om uw kind op een zo goed mogelijke manier te kunnen begeleiden.

Informatieboekje groep 1 en 2
In het begin is de basisschool voor de kinderen, maar ook voor de ouders, even wennen. Daarom hebben we een informatieboekje speciaal voor peuters die binnenkort ook kleuter worden op de Lingelaar. Klik
hier voor het informatieboekje.

Overstappen naar de Lingelaar
Als uw kind van een andere basisschool overstapt naar de 'Lingelaar' dan vindt het eerste gesprek plaats met de directeur. Zij stelt zich op de hoogte van de reden van aanmelding. Ook nu geldt uiteraard dat u voor plaatsing kennis kan komen maken met de school d.m.v. een rondleiding.

Aanmelden!
Wilt u uw kind aanmelden op de Lingelaar? Dan kunt hier het
aanmeldformulier downloaden en invullen. Na ondertekening kunt het aanmeldformulier af geven bij ons op school (Jeugdlaan 4).
 
Wij zullen er als team alles aan doen dat u en uw kind zich hier snel welkom voelen en een fijne schooltijd hebben.